Online bőrgyógyászati távkonzultáció

Bőrproblémájával otthona kényelméből a MedInnoScan teledermatológiai rendszer segítségével fordulhat hozzám

A GDPR szabályoknak megfelelő MedInnoScan rendszer célja, hogy – akár a koronavírus járvány idején – az orvos-beteg találkozást elkerülve tegye lehetővé a bőrgyógyászati ellátást.

Távkonzultációs online rendelésemen napi 24órában a világ bármely pontjáról fogadom panaszait, s azt az applikációban jelzett időpontig megválaszolom (diagnózis, terápia, e-recept) . Napi kapacitásom alapján mennyiségi korlátot szab a rendszer – ezt Ön az applikációban észleli.

A Medinnoscan Távbőrgyógyászati rendszer

Hogyan működik a gyakorlatban ez a vizsgálat?

A vizsgálat megrendelése, fizetése után a MedInnoScan mobiltelefonos applikáció (ingyenes alkalmazás, Andorid és iOS) segítségével Ön fényképeket készít bőrproblémájáról, a kérdőívet kitölti, majd beküldi — mindezt az applikáción keresztül.

A beérkezett adatokat, képeket feldolgozom, felállítom a diagnózist, s az ambuláns lapot a terápiás javaslattal, e-recepttel elküldöm az Ön részére a megadott határidőn belül. Szükség esetén, amennyiben az elváltozás személyes – akár azonnali – megjelenést igényel, sürgősséggel hívom be Önt a rendelőbe.